Rreth Ecofrost

Klientela

Nje gamë e gjërë e prodhimit është e mundur tju ofrohet me etiketën tuaj.Volume të vogla gjithashtu mund tju ofrohen me markën tuaj.

Shitja me pakicë

Produktet tona shiten nëpermjet ipermarketeve,supermarketeve, cash & carries, dyqaneve, plataformave të distribucionit...

Sektori I ushqimit

Ecofrost gjithashtu është e fokusuar në shërbimin e ushqimit të konsumatorëve, siç janë ristorantet, take-away, hotele, shkollat, fastfudet, spitalet...

Industria

Ne ofrojmë prodhimet tona me shumicë,të cilat mund të përdoren në pregatitjen e ushqimeve ose per paketim dhe rishitje.

Prodhimi

Nga patatja në French Fries

Duke përdorur teknologjinë më të re,ne jemi në gjëndje tju ofrojmë një produkt me cilesi të lartë-me një shije të pasur.
1
Washing
2
Cutting
3
Blanching
4
Drying, frying & freezing
5
Weighing
6
Packaging

Cilësia

Celesi i suksesit

Kenaqësia e klientit është qëllimi jonë kryesor dhe cilësia është çelësi për arritjen e saj.Për këtë arësye standartet më strikte të higjenës janë aplikuar.Për më tepër një sistem HACCP është plotësisht operativ si rrjedhojë jemi çertifikuar me BRC/IFS Certificate.

A doni të mesoni më shumë rreth asaj se si të skuqni patatet tuaja,atëherë ju sugjerojmë të vizitoni këtë faqe: http://www.goodfries.eu
↓ Click on the logo to download the recent certificate ↓